Massage in Purmerend

De onderstaande lijst met masseurs in Purmerend is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie over een masseur bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook methoden, behandelingen of therapieën bekijken die een masseur nog meer aanbiedt. Ook kunt u dan de opleidingen die de masseur gevolgd heeft zien en worden daar de beroepsverenigingen, waar de masseur bij aangesloten is, getoond indien deze informatie door de masseur opgegeven is. Als de masseur een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze masseur kunt u een bericht sturen naar een masseur en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze masseur kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.
Masseurs in Purmerend
Wilma de Rijk
Therapieën:
Aura-Chakra-healing
Bach bloesemremedies
Gezond wonen
Magnetiseren
Massage
Meditatie
Natuurgeneeskunde
Voetreflexologie
Opleidingen:
HBO Akademie voor Massage en Beweging Bach Bloesems, Voeding School voor Praktische Filosofie
Kruidenleer, Bio-tensorvaardigheden
Nieuwstraat - 17-19
1441 CK - Purmerend
Noord-Holland
06-55366794
 
Massagevormen:
Massage en Voetreflexologie
 
Overige behandelvormen:
Aura-Chakra-healing, Bach bloesemremedies, Gezond wonen, Magnetiseren, Meditatie en Natuurgeneeskunde
 
 
Praktijkinformatie:

De behandelingen zijn gericht op het bevorderen van het welzijn, m.b.v. natuurlijke behandelmethoden en/of natuurlijke middelen.

Omdat ieder mens uniek is, is de begeleiding bij het bevorderen van het herstel van de gezondheid van de cliënt voor iedereen verschillend.

Zo heb ik een onderzoekmethode ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om vrijwel direkt te zien, met welke oorzaak de klacht of het klachtenpatroon in verband kan worden gebracht. 

Er wordt een energetische test gedaan waaruit blijkt hoe het is gesteld met de conditie van het lichaam, de mentale conditie, alsmede de emotionele en de spirituele conditie. (= functioneert als een geheel = holos in het Grieks).  

Wanneer een van deze condities uit balans is, kunnen de andere condities ook in functie achteruitgaan.

Andersom geldt ook, wanneer één conditie beter functioneert, heeft dat ook gevolg voor de overige condities, dus voor het geheel!

De behandelingen waar ik gebruik van maak, hebben allemaal als doel om de algehele lichamelijke en geestelijke balans te herstellen. De eigen inspanning van de cliënt draagt bij aan het succes!

Wanneer er vragen zijn, kunt u altijd bellen of mailen.