Menu Sluiten

HEALING - RITUELEN SPIRITUELE BEGELEIDING SYSTEEMOPSTELLINGEN

HEALING - SPIRITUELE BEGELEIDING - SYSTEEMOPSTELLINGEN - RITUELEN

Equilibre-logo-rgb

ZIELSGELUKKIG
Onze kern, onze ware aard is licht, pure levenskracht. Heel veel mensen weten dat, ze voelen het, maar ze ervaren tegelijkertijd dat er momenteel zoveel gaande is op aarde, dat dit licht in de verdrukking dreigt te raken. Of ze gaan er zelfs aan twijfelen of het er (nog) wel is.

Ik leg mij erop toe mensen terug te begeleiden naar hun licht om de connectie hiermee te herstellen en te verstevigen. Niet alleen ga je daardoor veel meer liefde en vrede ervaren, het is ook het punt waar elke vorm van heling begint. Of het nu gaat om ongemak, angst, onvrede, depressiviteit of (meestal chronische en/of onverklaarbare) fysieke klachten, in verbinding met het licht krijgen deze de kans te worden geheeld.

Energetische therapie
ENERGETISCHE THERAPIE

Om jouw gezondheid optimaal te bevorderen, werken we op vijf lagen aan heling, harmonie en balans. Dat geeft de meest open en krachtige verbinding met je essentie. Het bevordert bovendien het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

Om dat te bereiken kiezen we de werkvorm(en) die het best bij jouw situatie passen, bijvoorbeeld:

events
LIVE EVENTS & WORKSHOPS

Equilibre organiseert regelmatig events en workshops, bijvoorbeeld:

  • workshops om een moment stil te staan bij je leven en een wezenlijke verandering daarin te realiseren (zoals de Bevrijdingsworkshop);
  • zielsopstellingen, waaronder familieopstellingen, opstellingen met ziekte, organen en met je Essentie.
  • inspirerende voorstellingen en/of lezingen (zoals Eric Mijnster: Het geluksgevoel).
ONLINE PROGRAMMA LEEF!

Het online programma LEEF! (voorheen HEA:L!) begeleidt je op een holistische en spirituele wijze stap voor stap:

  • naar een dieper contact met je Hogere Zelf
  • waar je kennis maakt met je harts- of zielsverlangen en
  • met je Innerlijke Wijsheid,
  • je intuïtie en
  • met de Wereld van Licht.

Met elke stap die je zet worden in jou, de hele mens, energieën die niet in harmonie zijn geheeld. Jouw zelfhelende vermogen wordt gestimuleerd en versterkt en je zult je beter voelen, zowel lichamelijk als geestelijk.

healing-op-afstand
HEALING OP AFSTAND

Wanneer je niet naar de praktijk kunt komen of als je een enkelvoudige klacht wilt laten behandelen, kun je ook healing ontvangen op afstand.

De doelstelling is dezelfde als bij energetische therapie, maar de mogelijke werkvormen zijn beperkter. In de meeste gevallen werkt het net zo krachtig als een behandeling in de praktijk. Bij werken op afstand wordt het meest gebruik gemaakt van healing, reading en channeling.

Naast healing op afstand kun je ook een consult op afstand aanvragen. Dat vindt plaats via skype, telefoon of een ander hulpmiddel.

Bij het online programma HEA:L! horen ook meerdere LIVE! events. Deze zijn alleen toegankelijk voor wie ook aan het online-gedeelte van het programma meedoet. De LIVE! events zijn er om te verbinden met elkaar, om te oefenen met healing en reading en om extra dingen te leren. Zo ontstaat integratie en verdieping van wat je in de online trainingen hebt geleerd.