Agenda

Op deze pagina vindt u een agenda-overzicht met activiteiten, zoals cursussen, workshops, retraites, etc., op het gebied van massage of daaraan gerelateerd. De activiteiten zijn gesorteerd op datum waarbij de eerstkomende activiteiten bovenaan staan.
Via de link "meer informatie" kunt u meer informatie over een activiteit bekijken.
Agenda met activiteiten op het gebied van massage
Cursus Cranio Sacraal
Sleutelwoorden: healing, massage, ontspanning en reiki
Cursusperiode : 01-03-2020 - 29-03-2020
Cursustijd : 14:00 - 17:00
Hoekstraat 1 A 6042 KH Roermond Limburg

De cursus bevat drie dagdelen op de volgende data: 1, 15 en 29 maart 2020

Prijs: € 200.00
WANNEER IS DEZE CURSUS GESCHIKT VOOR JOU?

– Als therapeut(-e) en wil meer leren over aanraken en aangeraakt worden
– Als therapeut wil je je kennis verbreden en verdiepen zodat je klanten diepgaander kunt helpen
– Je wil als therapeut(-e) je vaardigheden verdiepen en je intuïtie meer gaan gebruiken
– Als therapeut(-e) wil je je nieuwe vaardigheden direct kunnen toepassen en integreren in je praktijk
– Als je wil leren op een veilige wijze een diepe ontspannende sessie te geven in huiselijke kring
– Wanneer je ervoor open staat om anders om te gaan met aanraking (vanuit het hart)
– Je wenst je intuïtie en gevoelskwaliteiten verder te ontwikkelen
– Je hebt de wens zelf nog veel dieper te ontspannen en om te helen
– Je twijfelt over het volgen van een meerjarige cranio opleiding en wil eerst ervaren of deze methode bij je past

WAT KUN JE NA DEZE CURSUS?

– Op een veilige en verantwoorde wijze een ontspannende Cranio Sacraal Sessie geven aan naasten of aan klanten in je bestaande praktijk, geïntegreerd in je eigen behandelingssessie ( je mag jezelf geen cranio sacraal therapeut noemen en de sessies ook niet)
– Je weet wanneer je iemand wel of niet mag helpen en wanneer je doorverwijst naar een cranio sacraal therapeut
– Aanvullende technieken gebruiken om je ontspannende sessie (-in je praktijk) verder te verdiepen
– Verbinden met de ander vanuit de rust en Stilte in jezelf
– Volledig Aanwezig Zijn bij de ander waardoor er ruimte ontstaat voor alles wat er Is
– Je bent in staat je gevoel en intuïtie te volgen tijdens het geven van een ontspannende sessie

Deze cursus is veelal ervaringsgericht: Dat  wil zeggen dat we veel hands-on werken en weinig gaan doen vanuit ons hoofd. De theorie wordt beknopt gehouden zodat er veel tijd is om te leren voelen en aan te raken. Er ontstaat tijdens deze cursus een krachtig helend veld.

PRAKTISCH:

Data: Zondagen 01-03-2020, 15-03-2020 en 29-03-2020 van 14 tot 17 uur (kan uitlopen)
Locatie: Roermond, de exacte locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding
Groepsgrootte: Er is plek voor maximaal 8 deelnemers
Jouw investering: 200 euro inclusief btw (110 euro aanbetaling, non-refundable). Het restbedrag van 90 euro betaal je op de eerste cursusdag.

Docente: Marjolein Gerlag- gecertificeerd Cranio Sacraal Therapeute  aan het Upledger Instituut
Assistent: Erik Frissen- student in opleiding bij Peirsman Cranio Sacraal Therapie

Inschrijvingen: info@sensitievevrouw.nl .

Je bent Welkom!
Marjolein Gerlag.

Website
 
 

 
Workshop: Tantra voor vrouwen weekend 'Sensueel ontwaken'
Sleutelwoorden: ademhaling, dans, massage en meditatie
Workshopperiode : 13-03-2020 - 15-03-2020
Heratemaheerd 24 9737 MT Groningen Groningen

 

TIJDEN
Vrijdag 13 maart 2020 van 19:00 tot 22:30.
Zaterdag 14 maart & zondag 15 maart 2020van 09:00 tot 18:30.

 

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakfast 'de Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050.5797330.

Prijs: € 245.00

Een helend en verdiepend tantra weekend voor vrouwen, gericht op vrouw-zijn, intimiteit en sensualiteit. Laagdrempelig van opbouw. Een waardevol cadeau voor jezelf en voor je relatie(s).
Maak kennis met je innerlijke vrouw! Vrouwen empowerment!

 

TIJDEN
Vrijdag 13 maart 2020 van 19.00 tot 22.30. 
Zaterdag 14 maart & zondag 15 maart 2020 van 09.00 tot 18.30.


VOOR WIE?
Voor vrouwen van alle leeftijden, die van binnenuit zich (nog) meer op tantrische wijze vrouw willen voelen, hun vrouw-zijn intenser willen ervaren en zichzelf als vrouw alle vrijheid willen geven om open te gaan en tot volle bloei te komen. De vrouwelijke energie in onszelf staat centraal in 'Sensueel ontwaken'.

 

REVIEWS:
Ruimte voor mijn eigenheid. Boven verwachting liefdevol, respectvol en effectief. Ik heb nu beter zicht op mezelf hoe ik vanuit mijn vrouwelijke energie met intimiteit en sensualiteit om kan gaan in alle respect voor mijn eigen grenzen."

"Fijn was hoeveel meer ik mijn eigen lichaam kan ervaren door contact te maken met mijn vrouwelijke energie! En die seksuele energie voel ik nog in mij rond wervelen. Het programma was bondig, afwisselend en prima in balans.

"Ik heb genoten van mijn lijf en mijn vrouwelijkheid. Ik vond het een goede afwisseling tussen meditatie, lichaamswerk, massage en tantrische rituelen. De begeleiding was warm, betrokken en kundig."

WAAR GAAT HET OVER?
Verlang je ernaar thuis te komen in jezelf? Je vertrouwt en intiem te voelen met je vrouwenlijf? Verlang je ernaar dat je lijf zich ontspant en zich overgeeft aan wat er in jou leeft? Wil je ervaren hoe het is om liefdevol aan te raken, aangeraakt te worden en je te laten raken? Wil je meer van jouw eigen intimiteit kunnen genieten? Meer toegankelijk worden voor jouw sensualiteit?

WAT GAAN WE DOEN?
In ons lijf is alles aanwezig. Belangrijk is de weg hier naar toe te weten. We zullen een aantal paden betreden om hiermee kennis te maken. Sensueel ontwaken doen we door contact te maken met ons lijf, ons hart en onze vurigheid. Liefdevol met ons lijf leren omgaan en op een nieuwe wijze naar die heerlijke vrouw in onszelf kijken, zorgt ervoor dat we ons meer op ons gemak gaan voelen en steviger in ons lijf komen te zitten. Ons zelfvertrouwen neemt toe, er komt meer ontspanning en plezier. De weg komt vrij om onze eigen sensualiteit meer toe te laten en ons vrouw-zijn intenser te beleven.

WAT BRENGT HET?
Op deze wijze ga je meer handelen vanuit jouw wensen en verlangens en vollediger vanuit een ‘ja’ leven. Door jezelf liefdevol te accepteren kom je in aanraking met jouw eigen natuur. Dat maakt het leven lichter en voller. Vanuit diepe acceptatie kan verandering zich voltrekken. In verbondenheid met de aanwezige vrouwen ervaar je steun en (h)erkenning en is het veilig om jezelf te zijn en te mogen zijn met wat er is op dat moment.

WAT IS NODIG?
Wij zorgen voor een veilige setting. Jij draagt verantwoording voor jouw eigen proces. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit en respect. Jij mag jezelf centraal stellen. Het gaat hier niet om seks..

TOEGEPASTE WERKVORMEN:
Dynamische meditaties, stiltemeditaties, dans, korte deelrondes, tantrische massage, lichaamswerk, visualisaties en tantrische rituelen.

 

DOOR WIE?
Caroliene Rasngeeni de Gruijter (lichaamsgericht therapeut), en assistente Corien Mechielsen (Raw Food). Inclusief twee heerlijke tantrische lunches kruidenthee & vruchtensap.

 

EARLY BIRD KORTING
Bij opgave en betaling vòòr 13 februari 2020 ontvang je een mooie korting van 20,- euro. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 20,- euro!

Website
 
 

 
Training: Tantra voor vrouwen weekend 'Het innerlijk huwelijk''
Sleutelwoorden: ademhaling, dans, massage en meditatie
Trainingperiode : 10-04-2020 - 12-04-2020
Heratemaheerd 24 9737 MT Groningen Groningen

 

TIJDEN
Vrijdag 10 april 2020 van 19.30 tot 22.30 u. (inloop vanaf 19.00 u.)
Zaterdag 11 maart en zondag 12 maart 2020 van 09.00 tot 18.30 u.

 

PARKEERGELEGENHEID en SLAAPGELEGENHEID:
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakast 'De Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050 579 73 30.

 

SLAAPGELEGENHEID:
Bed & Breakfast 'de Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen op 050.5797330.

Prijs: € 245.00

Het ervaren van het innerlijk huwelijk tussen je innerlijke vrouw en je innerlijke man is als thuiskomen in jezelf. Het is een samensmelten met jezelf en met de ander met behoud van jezelf. Een waardevol cadeau voor jezelf en voor je relatie(s). Het is niet seksueel gericht. 

 

TIJDEN
Vrijdag 10 april 2020 van 19.00 tot 22.00 u.
Zaterdag 11 april & zondag 12 april 2020 van 09.00 tot 18.30 u.


Voor vrouwen van alle leeftijden, die zich van binnenuit (nog) meer vrouw willen voelen en enige ervaring met tantra hebben opgedaan. De focus ligt op het in   harmonie brengen van onze innerlijke man en vrouw, waardoor we innerlijke heelheid gaan ervaren. Dan zijn we ook in staat in harmonie met onze geliefde te zijn en elkaar als eenheid te beleven! Leven in liefde vraagt om afstemming op de juiste golflengte van ons hart.   

 

WAAR GAAT HET OVER?
Heb je teveel mannelijke energie in je lijf, dan voel je je weinig geborgen in jezelf, hebt moeite met je hart te openen, voelt je angstig, gespannen, leeg en rusteloos. Bij een teveel aan vrouwelijke energie kun je moeilijk grenzen stellen (nee), laat je je meeslepen door je emoties en reageer je hypergevoelig op prikkels van buitenaf.  

 

WAT GAAN WE DOEN?
Onze innerlijke vrouw en innerlijke man wakker maken met hulp van adem, beweging en geluid. De seksuele energie in ons bekken opladen en omhoog ademen. We gaan oefenen om over en weer van de vrouwelijke in de mannelijke energie over te gaan. Als dit lukt, dan raken we in een heerlijke extatische flow! Ons derde oog, ons hart en onze schoot opent zich. Er komt meer samenhang met ons zijn, doen en denken. De eenheid in onszelf als vrouw wordt voelbaar via het innerlijk huwelijk. En dan groeit op  natuurlijke wijze het ‘Het innerlijk huwelijk’ gevoel van groeien, bloeien en gloeien!     

 

WAT BRENGT HET ONS?
Het innerlijk huwelijk helpt ons om aanwezige blokkades, ruzies, emotionele disbalans, miscommunicatie, het voortdurend druk hebben, angst en lusteloosheid te doen verminderen. Ons hart opent zich en er komt meer balans tussen nemen en geven in ons liefdesleven. Het ontvankelijke, sensuele, bezielde vrouwelijke deel van onszelf, waardoor we afgestemd, liefdevol en prettig gaan handelen, wordt zichtbaar.  

 

WELKE WERKVORMEN?
Dynamische meditaties    korte deelrondes   stiltemeditaties   tantrische massages   dans   visualisaties  Familieopstellingen   tantrische rituelen   lichaamsgerichte oefeningen 

 

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?
Wij zorgen voor een veilige setting. Jij draagt voor jouw  groeiproces verantwoording. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit en respect. Jij mag jezelf centraal stellen. Sensuele en erotische gevoelens mogen er zijn in aanwezigheid van andere vrouwen. Het is niet seksueel gericht.

 

DOOR WIE?
Caroliene Rangeeni de Gruijter (lichaamsgericht therapeut) en assistente Corien Mechielsen (Raw food therapist).


PRAKTISCHE ZAKEN
Bij het vrouwenweekend 'Het innerlijk huwelijk' is inbegrepen 2 tantrische biologische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes. Overnachtingen niet inbegrepen.
Betaalbare bed&breakfast 'De Woldstee' op loopafstand. Of naar het vlakbij gelegen Bed & Breakfast La BLoem - Aly Pepping - Thesinge - Tel: 06 - 10500773.

 

EARLY BIRD KORTING
Bij opgave en betaling vòòr 10 maart 2020 ontvang je een mooie korting van 20,- euro. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 20,- euro!

AANMELDINGSPROCEDURE
Twijfel je aan deelname of wil je eerste meer informatie voordat je beslist tot deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een (telefonisch) kennismakingsgesprek en verstuur jouw mailtje. Binnen één werkdag neem ik dan contact met jou op voor het maken van een (telefonische) afspraak.


HOE GEEF JE JE OP?
Door het aanmeldingsforrmulier op de site in te vullen en te versturen. Je kunt ook een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen als je niet weet of je daar op je plek zal zijn. Bel dan naar 06.173.22.859. Of stuur een mail naar voluitleven@gmail.com


VRAGENLIJSTJE
Jouw aanmelding geldt vanaf het moment dat jouw betaling binnen is gekomen. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op voor het stellen van vijf persoonlijke vragen. De bevestigingsbrief voor het tantrische vrouwenweekend "Het innerlijk huwelijk' ontvang je uiterlijk een week van te voren met relevante informatie over wat je mee hebt te nemen.


ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering tot drie weken vòòr het weekend 'Het innerlijk huwelijk' wordt het cursusgeld teruggestort, verminderd met 50,- euro annuleringskosten. Daarna is het totale bedrag verschuldigd, tenzij jouw plek door een andere vrouw kan worden ingenomen.  

 

HOE MELD JE JE AAN? Ga naar www.voluitleven.com / aanmeldingsgesprek.Voor meer info: 06.173.22.859.Een vrijblijvend (telefonisch) oriënterend gesprek is ook mogelijk.

Website
 
 
 

Recente activiteiten

In onderstaand overzicht vindt u activiteiten op het gebied van massage die recent gestart zijn of plaatsgevonden hebben. De meest recente activiteit staat hierbij bovenaan. Mocht u een activiteit interessant vinden dat kunt u de organisatie die de activiteit aanbiedt een bericht sturen met de vraag of deze activiteit in de toekomst nog een keer aangeboden wordt.
Er zijn op dit moment geen recente activiteiten bekend.